ghiocel07 on 18 August 2010 - 1,504 views

Ingrediente blat: 5 oua, 5 linguri zahar, 1 cescuta mica apa, 1 lingura ulei, 7 linguri faina, 1 plic budinca zmeura, crema: 225 gr fructe de sezon (eu am folosit mure), 75 gr zahar, 7 gr gelatina, 250 gr frisca, un plic budinca Crem’ole de zmeura.

Mod de preparare: Se face un blat din oua, zahar, apa, ulei si faina care se coace in tava tapetata cu hartie. Dupa ce s-a copt, blatul se insiropeaza.

Se face crema ca si pentru “tort cu crema de mure” si se amesteca cu budinca preparata conform indicatiilor de pe plic.

Peste blatul insiropat se pune crema si se orneaza cu fructe.

Prajitura se pune la rece si se taie dupa ce crema s-a intarit.

Taguri: ,

2 comentarii la “Prajitura cu crema de mure”

  1. Mmmm ce aspectuoasa

Trackbacks/Pingbacks

  1. Crema la pahar « Retetele Mamei

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.