Din blog in blog…sfoara in tara, la final

In 30 aprilie am primit o sfoara de la Micu, m-am inscris cu mare drag si am urmat instructiunile. Initiativa apartine Yafei care are toata stima si aprecierea mea. A fost destul de greu sa aflu cui trebuie sa trimit cadoul, adica adresa unde sa fie expediat. In cele din urma am fost contactata si am aflat destinatia. Cristina P. Aici incepe alta aventura, ce si cum pot trimite un colet in Franta!? Nu este usor sa faci cadou unei persoane stabilita in alta tara, tot ce puteam cumpara in materie de bucatareala se gaseste acolo. In cele din urma am gasit ceva suta la suta romanesc, care sper sa-i placa si sa-i aduca aminte de mestesugul romanesc. Eu am fost contactata imediat de Flori, cea care urma sa-mi faca mie un cadou si in cateva zile am si primit coletul. Un cadou surpriza, util si practic pe care abia astept sa-l  folosesc. Pentru ca astazi este 10.07.2010 si „din blog in blog… sfoara in tara”  a ajuns la final va arat cadoul surpriza.

Forme pentru prajituri, dopuri, un suport pentru servetele si cateva randuri de suflet pe o vedere in din zona.

Mutumesc lui Flori pentru cadou, lui Micul pentru nominalizare, lui Yaha pentru initiativa si Furnicutei pentru implicare.

3 comentarii la „Din blog in blog…sfoara in tara, la final”

  1. Ma bucur mult ca ai primit cadoul si ca ti-a placut! Sper sa-ti fie si folositor. Mi-a facut mare placere sa fiu parte din acest joc! Nu voi ezita sa particip si alta data.
    Te pup!
    Weekend placut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *