Dovlecel pane

Ingrediente: 4 dovlecei nu prea mari, 3 oua, faina, sare, ulei

Mod de preparare: se curata dovleceii si se taie rondele sau pe lung in functie de grosime, se sareaza si se lasa careva minute. Se bat ouale intr-o farfurie adanca si se pune faina intr-o tavita. Se pune ulei la incins intr-o tigaie sau cratita. Se scurg feliile de dovlecel de apa, se dau prin faina si ou dupa care se aseaza cu grija in uleiul incins ca sa nu stropeasca. Se prajesc pe ambele parti dupa care se scot pe servetel de hartie care sa absoarba uleiul in exces. Se servesc cu cartofi prajiti si cu salata.

2 comentarii la „Dovlecel pane”

  1. o mancare f usoara de vara aspectuoasa si f gustoasa iar salata de ardei copti e absolut delicioasa merge f bine si alaturi de o fripturica,sote de legume etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *