ghiocel07 on 15 March 2010 - 546 views

Ingrediente: cartofi, sare, o lingura ulei, smantana sau lapte.

Mod de preparare: se curata cartofii de coaja, se spala bine cu apa si se taie cubulete. Se pun la fiert intr-o oala cu apa rece și putina sare. Cand sunt fierti se scurg de apa, dar nu de tot, se mixeaza sau paseaza cu ustensila speciala, se adauga lapte sau smantana si sare dupa gust.  Se servesc cu friptura, carnat fript, snitel sau tocanita.

Taguri:

Un Comentariu la “Cartofi piure”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Budinca de cartofi cu branza « Retetele Mamei

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.