Budinca de cartofi cu branza

Pentru ca duminica am facut cam multi cartofi piure pentru noi doi, astazi am incropit o budinca.

Ingrediente: cartofi piure, doua oua fierte, telemea de vaca, trei linguri de smantana, putin unt si pesmet

Mod de preparare: Se unge cu unt un  vas yena si se tapeteaza cu pesmet. Se pun cartofi piure peste care se aseaza branza telemea data pe razatoarea mare si ouale taiate rondele. Se pune inca un strat de cartofi (daca aveti cantitate mai mare se pot pune mai multe randuri: cartofi, telemea, cartofi, telemea, cartofi). Se amesteca bine trei linguri de smantana care se toarna peste stratul de cartofi, se presara inca putina telemea rasa si se da la cuptorul incins in prealabil. Se tine cca 40 min, pana prinde o culoare aramie la suprafata.

Un gând despre „Budinca de cartofi cu branza”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *