Budinca cu paste

Ingrediente: o punga de paste (eu am folosit spirale Boromir), 3 oua, 200 gr branza telemea, 100 gr smantana.

Mod de preparare: se fierb pastele, se scurg si se lasa in asteptare. Se bat ouale intr-un castron marisor, se adauga smantana si branza telemea data pe razatoare. Peste acest amestec se pun pastele si se amesteca usor. Se unge cu unt o forma yena, se toarna pastele si se dau la cuptorul incins.

Se verifica din cand in cand si cand si daca pastele au prins o crusta aurie se scoate din cuptor si se poate servi. Eu pun putin zahar peste portia din farfurie.

4 comentarii la „Budinca cu paste”

  1. Mie imi place la nebunie budinca de paste. Nu o fac foarte des, ai mei nu prea mananca si doar pentru mine nu-mi vine sa fac, dar din cand in cand ma rasfat. O fac aproape la fel ca tine, doar ca torn lapte peste ea inainte sa o bag in cuptor, mie se pare ca iese mai pufoasa. O seara frumoasa !
    Narnia

  2. Eu reteta o am de la mama, iar secretul primit de la tata a fost: putin ulei. In rest reteta e identica cu cea de aici.
    Noi le mancam fierbinti cu miere sau zahar, copiii cu Nutella.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *