Pastrav cu cartofi natur

Ingrediente: pastravi (orice peste), malai, sare, lamaie, ulei, cartofi, smantana

Mod de preparare: se curata si spala bine pastravul.  Intr-o tava intinsa se pune malai. Se tamponeaza pestele cu servetel pentru a se elimina cat mai mult posibil apa. Se sareaza in exterior si interior. Pestele se tavaleste prin pesmet si se prajeste in ulei incins. Cartofii se fierb in coaja, se curata, se taie in cuburi si se calesc putin in unt.

Cand totul este gata se serveste pestele cu lamaie si cartofii cu putina smantana deasupra.

9 comentarii la „Pastrav cu cartofi natur”

  1. Da, o sa fac asa cum zici tu, cu malai, desi nu stiu ce sa mai fac cu uleiul ramas ca-i cam mult si va mirosi a peste, nu? Sa-l arunc, dupa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *