ghiocel07 on 5 December 2009 - 1,500 views

Pentru ca am primit de la Andrea forma de biscuiti spritati, astazi am facut o portie sa vad daca au trecere si binenteles sa-l astept pe Mos Nicolae.  Pentru ca reteta este deja postata, revin acum cu cateva poze.

Ingredientele,

aluatul vartios gata de trecut prin masina de carne echipata cu forma speciala,

biscuitii inainte de a intra in cuptor

si gata de papat.

Oare ajung si pentru Mos Nicolae?

buy sibutramine online

Taguri:

6 comentarii la “In asteptarea lui Mos Nicolae”

  1. Da ! Da…si eu am facut saptamana asta asa ca si exercitiu si am pus in ei si bucatele mici de nuca taiata si coaja lamaie…deliciosi! Doar ca nu am avut forma la masina de macinat si am facut cu formele pentru fursecuri…

  2. @marcela-si eu am pus de data asta coaja rasa de portocala.

  3. mmmmm deliciosi….cred ca am sa trec si eu la treaba!! Reteta o am acum!! Iubesc blogul acesta!!E motivul pentru care un laptop s-a mutat definitiv in bucatarie!

  4. Andrea sa sti ca si la mine un laptop sta pe masa din bucatarie. De fapt bucataria este “biroul” meu. Sa-mi spui parerea familionului.

  5. in cautare de forma de biscuiti ca cea din poza de mai sus am ajuns pe acest site;va rog f mult sa ma ajutati sa cumpar si eu o astfel de forma de biscuiti! imi puteti lasa un mesaj pe mail?

Trackbacks/Pingbacks

  1. De la Mos Nicolae « Ghiocel07

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.