Melcisori cu carne de pui si ciuperci

Ingrediente: o jumatate pachet melcisori, doua bucati piept de pui dezosat, o cutie ciuperci, o ceapa alba mica, putin ulei, bulion (Passata di pommodoro), un ou, cascaval, o lingura de smantana, sare si piper

Mod de preparare: Se fierb pastele in apa cu sare. Intre timp se taie fasii bucatile de piept de pui dezosat si se calesc in putin ulei impreuna cu ceapa taiata solzisori. Cand sunt putin patrunse se adauga ciupercile tocate marunt si o lingura de bulion. Se condimenteaza cu un cub legume Knorr. Se lasa putin aceasta compozitie sub capac sa se caleasca mognit. Dupa ce pastele sunt fierte se scurg de apa fara a se turna peste ele apa rece. Se unge o tava abundent cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Se pune un strat de paste peste care se aranjeaza amestecul de carne si ciuperci si restul de paste. Peste ultimul strat se toarna de un amestec din pasta de tomate, o lingura de smantana si un ou bine batut. Se rade cascaval din abundenta peste acest amestec si sa da tava la cuptorul incins pentru cca 30 min.

Tava tapetata si primu start de paste si inceput de al doilea …

… al doilea strat, cel cu carne si ciuperci…

…al treilea strat cu paste…

…ultimul strat cu cascaval ras din abundenta.

Si gata de mancat.

Pofta buna intr- zi de duminica.

5 comentarii la „Melcisori cu carne de pui si ciuperci”

    1. In general eu pun linkuri spre blogurile care ma intereseaza si care le accesez foarte des. Nu fac schimb. Cine considera ca blogurile mele sunt de citit la fel procedeaza. Toate cele bune si succes.

  1. ce sa spun eu cu fetita andreea mihaela 5 anisori ii plac mancarurile la cuptor mai ales melcisori cu carne,branza nu este mofturoasa de la nici o mancare in schimb sotul nu-i plac pastele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *