Faina alba

De multa vreme foloseam faina alba intr-o punga albastra. Zilele trecute vrand sa cumpar una de la magazinul din spatele blocului, fetele de acolo mi-au facut un semn discret ca nu este buna. Am cerut atunci sa-mi recomande alta si am luat Faina alba 000, produsa de SC Prambac SRL si ambalata de SC Succes Nic Com SRL. Am folosit-o imediat si a rezultat o paine excelenta. A crescut foarte frumos, este alba si buna la gust. Asta-i punga. Am luat si alba 650, care va fi incercata zilele urmatoare.

Un gând despre „Faina alba”

  1. Faina este marcata in functie de continutul de cenusa ca si in functie de continutul de proteina. O faina cu continut mare de proteina este mai buna pentru paine, una cu unul mai mic este mai buna pentru torturi, chec-uri, patiserie/foietaj. Faina 000 este dupa clasificarea italiana in timp ce cea 650 este dupa clasificarea germana. 650 inseamna pur si simplu ca ea contine 0.650% cenusa. 650 este cosiderata o faina medie, adica in general se poate folosi pentru toate scopurile cu rezultate destul de bune. faina 3 nule (000) este o faina cu continut mic de proteina, excelenta la blaturi de ex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *