ghiocel07 on 3 November 2009 - 1,181 views

De multa vreme foloseam faina alba intr-o punga albastra. Zilele trecute vrand sa cumpar una de la magazinul din spatele blocului, fetele de acolo mi-au facut un semn discret ca nu este buna. Am cerut atunci sa-mi recomande alta si am luat Faina alba 000, produsa de SC Prambac SRL si ambalata de SC Succes Nic Com SRL. Am folosit-o imediat si a rezultat o paine excelenta. A crescut foarte frumos, este alba si buna la gust. Asta-i punga. Am luat si alba 650, care va fi incercata zilele urmatoare.

Taguri:

Un Comentariu la “Faina alba”

  1. Faina este marcata in functie de continutul de cenusa ca si in functie de continutul de proteina. O faina cu continut mare de proteina este mai buna pentru paine, una cu unul mai mic este mai buna pentru torturi, chec-uri, patiserie/foietaj. Faina 000 este dupa clasificarea italiana in timp ce cea 650 este dupa clasificarea germana. 650 inseamna pur si simplu ca ea contine 0.650% cenusa. 650 este cosiderata o faina medie, adica in general se poate folosi pentru toate scopurile cu rezultate destul de bune. faina 3 nule (000) este o faina cu continut mic de proteina, excelenta la blaturi de ex.

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.