ghiocel07 on 25 October 2009 - 10,284 views

Intr-o felie de piept de pui batuta bine se impacheteaza o bagheta de cascaval, sunca, castravete murat, ardei rosu sau gogosar, masline fara sambure (in functie de ce culori dorim). Se face rulou, se prinde cu o mica scobitoare, sa da prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in ulei. Ruloul se tai in felii dupa ce s-a racit.

Este un aperitiv aspectuos si gustos.

5 comentarii la “Rulada din piept de pui”

  1. Mi-ai facut o poftaaaaaaaaaaaaa !
    Asta ai pregatit ieri ?

  2. Vai!a mai ramas o feliuta?!arata tare bine!

  3. Draga Mariana, nimicuta, nimicuta!!!!!

  4. retzeta aceasta am facut-o de paste, cred ca tot de la tine am preluat-o. 10!

  5. Multumesc. Cred ca da, este si pe http://ghiocel07.wordpress.com/

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.