Musaca de cartofi si branza

Ingrediente: 1 kg de cartofi, branza telemea, o ceapa, 3 oua, suc de rosii, ulei, patrunjel, sare si piper.

Mod de preparare: Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie rondele. O cratita se unge bine cu ulei in care se aseaza un strat de cartofi, un strat de telemea rasa, cateva rondele de ceapa, altul de cartofi si ultimul strat de branza rasa. Peste ultimul strat se toarna urmatoarea compozitie: ouale se bat cu sucul de rosii, putina sare si piper. Deasupra se presara patrunjel tocat marunt. Se da la cuptor cca 15-20 min. Se serveste calda.

Merita incercata aceasta reteta

3 thoughts on “Musaca de cartofi si branza”

  1. Dupa mine musacaua de cartofi cu carne tocata este cea mai buna. Se face la fel numai ca in loc de branza se pune carne tocata si calita anterior cu ceapa tocata si condimente. Ultimul strat este de cartofi si rondele de rosii.

  2. Cred ca un titlu mai bun ar fi fost: cartofi gratinati cu branza si sos de rosii – pentru ca de fapt asta sunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *