Sfaturi practice

  • Pentru ca fasolea sa fiarba mai repede, sarea se adauga numai la sfarsit;
  • Pentru a se inlatura mirosul de varza, in apa in care fierbe se pune o felie de paine neagra;
  • Pentru ca uleiul sa nu mai sara la prajit, se pune in el putina sare sau coaja de cartof spalata;
  • Daca dulceata din camara a inceput sa mucegaiasca, se deschide borcanul, se ia cu o lingura mucegaiul de deasupra, apoi se pune dulceata la fiert. Se lasa sa dea un clocot dupa care se toarna in borcanul curat;
  • Mierea zaharisita nu se arunca. Se introduce borcanul intr-un vas cu apa si se pune la fiert. In timp ce apa se incalzeste, se amesteca mierea.

6 comentarii la „Sfaturi practice”

  1. Bine de ştiut. Unele din sfaturi le-am primit şi eu de la mama, nu am ştiut însă de „remediul” uleiului ce sare. Mulţumesc frumos!

  2. …sper sa nu fi facut cineva greseala de a arunca mierea zaharisita. Doar mierea NATURALA cristalizeaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *