ghiocel07 on 17 April 2009 - 5,114 views

Ingrediente: 400 ml lapte, 150 gr zahar, 150 gr margarina, 3 linguri cacao, 450 gr biscuiti simpli, esenta de rom si multa asiune

Mod de preparare: se topeste margarina in lapte, se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste. Se adauga 3 lg cacao in ploaie si esenta de rom. Cand totul este topit si s-a format o crema se adauga biscuitii rupti. Se amesteca repede. Intre timp pregatim pe o folie de aluminiu o foaie de napolitana (Lica). Turnam jumatate din compozitia pregatita anterior, se lasa intinde pe napolitan si se lasa pana se inmoaie aceasta. Se ruleaza napolitana, se infasoara in folie si se pune in frigider pana a doua zi cand se taie. Din compozitia de salam de biscuiti se fac doua astfel de rulade. Este buna si aspectuoasa. Reteta este preluata de aici, multumesc mult.

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.