ghiocel07 on 8 April 2009 - 1,179 views

Ingrediente: 100 gr spanac, 1 capatana salata verde, 1 ceapa mica sau cateva fire de ceapa verde, 4-5 ridichi rosii, 80 gr cascaval, 2 linguri otet, zeama de lamaie, 5 linguri de ulei de floarea soarelui sau 3 de masline, sare si piper iar cine doreste 20 gr chimen

Mod de preparare: Se curata si se spala foarte bine verdeturile. Se taie salata si spanacul in bucati mici, se taie ceapa si ridichile. Se aseaza salata pe un platou sau intr-un bol de sticla. Se amesteca uleiul, zeama de lamaie, otetul si se da gust presarand sare si piper. Se toarna peste salata dupa care se presara cascavalul ras.

3 comentarii la “Salata de verdeturi”

  1. La capitolul salate de cruditati, fantezia nu are limite! Ador sa mananc sanatos! Sper ca vom mai vorbi despre acest subiect…

  2. Fara cascaval o s-o mananc maine 🙂 dar adaug si 3 rosii taiate mic. Merci 🙂

  3. @Elisa-cu mare drag. Pofta buna.

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.