ghiocel07 on 21 December 2008 - 1,084 views

Ingrediente: 250 gr unt, 4 oua, 3 linguri zahar pudra, putin bicarbonat, un praf de sare, faina cat cuprinde, si o lingurita cacao.

Mod de preparare: Se framanta o coca tare din faina, unt, 4 galbenusuri, sare, si bicarbonat. Se intinde o foaie care se taie cu un paharel de lichior. Albusurile se bat spuma cu zaharul pudra, iar jumatate din compozitie se amesteca cu cacao. Formele rotunde se ung cu un strat alb si cu unul brun de albus. Se coc la foc potrivit.

Un Comentariu la “Fursecuri bicolore”

  1. uaaauuuuuuuuuuuu…………ce tare, da pentru care dintre alea toateeee????

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.