ghiocel07 on 16 November 2008 - 1,022 views

Ingrediente: 250 gr unt, 150 gr miere lichida, 500 gr faina

Mod de lucru: Se freaca untul spuma si se incorporeaza mierea. Se adauga treptat faina pana se obtine un aluat omogen si destul de dens. Se framanta cu mana pe planseta. Se formeaza un sul care se imparte in 4 parti egale. Se intinde fiecare intr-o foaie cu grosime de cca 4 milimetrii. Se decupeaza biscuiti in diferite forme. Se trec dintii unei furculite peste fiecare. Se aseaza pe o tava presarata cu faina. Se coc in cuptor cu foc potrivit si incalzit dinainte. Imediat ce s-au rumenit se scot din tava, se lasa sa se raceasca. Se pot pastra timp indelungat.

Taguri: ,

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.